16.6 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

- Advertisement -

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Νικήτα ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικήτα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ