20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

- Advertisement -

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος.

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων, επί τη μνήμη του αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Ελευθερίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Πέμπτη το βράδυ στις 8:30 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας. Στις 10 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιομοναστήρου.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 5 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην αρχή του χωρίου Καρυές την Ιερά Εικόνα και την Ιερά Εμβάδα του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού. Το βράδυ από ώρα 9 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ