26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι με μόνο 3 υλικά

Τι θα χρειαστείς:

- Advertisement -

Μία ώριμη μπανάνα
Ένα αυγό
Τρεις κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση

Αυτό το γλυκό είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Η προετοιμασία του είναι εύκολη και είναι έτοιμο για ψήσιμο σε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα. Για αρχή, πάρε το αγαπημένο σου μίξερ ή μπλέντερ (προτιμώ μπλέντερ). Στη συνέχεια κόψε τη μπανάνα σε φέτες και βάλε τις μέσα στο μπλέντερ.

Έπειτα, χτύπησε τις μπανάνες στο μηχάνημα και μετά πρόσθεσε το αυγό και το κακάο. Χτύπησε τα υλικά όλα μαζί για τουλάχιστον πέντε λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα μείγμα. Στη συνέχεια πάρε ένα μικρό ταψάκι και άλειψε το με λίγο βούτυρο ή λάδι για να μην κολλήσει το κέικ μας.
Ρίξε μέσα στο ταψί το μείγμα του κέικ και για το ψήσιμο έχεις δύο εναλλακτικές. 1) Μπορείς να το βάλεις για ένα με δύο λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων και είναι έτοιμο και 2)Το βάζεις για δέκα λεπτά στον κανονικό σου φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και έτοιμο το γλυκάκι μας.

Μπορείς να σερβίρεις το γλυκό με παγωτό της επιλογής σου, ζάχαρη άχνη, φρέσκα φρούτα, σαντιγί και ότι άλλο θέλεις εσύ. Μοίρασε το στους φίλους και γνωστούς σου και θα λατρέψουν και οι ίδιοι αυτή τη συνταγή.

Καλή επιτυχία!

πηγη:http://www.eisaimonadiki.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ