15 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

- Advertisement -

πρ. ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. ΑΛΕΞΙΟΣ το Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορμπόβου. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Λάμπρου Αργυρίου, υιού του οδηγού της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίνου Αργυρίου.


Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου καί  Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορμπόβου. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Λάμπρου Αργυρίου, υιού του οδηγού της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίνου Αργυρίου.

Την Κυριακή το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Άρτης κ.Ιγνατίου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου.

Τη Δευτέρα το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλωνεπί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Αναργύρων.

Την Τρίτη το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτούεπί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός  το Σάββατο το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου καί  Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορμπόβου. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Λάμπρου Αργυρίου, υιού του οδηγού της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίνου Αργυρίου.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

πρ. ΑΡΤΗΣ

κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος την Κυριακή το πρωίθα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Αχλαδοχώρι.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ