19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Και αεροδρόμιο φτιάχνει ο Μαράβας στον δήμο Πύλης-ήρθε χθες ο Υπουργός-αντιδράσεις από υποψηφίους (φωτό)

Η είδηση ήρθε μετά του…. ντόπιου τσίπουρου το απόγευμα της Κυριακής.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη που επισκέφτηκε τα Τρίκαλα και είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.

Αφού ο υπουργός είδε τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού, υποσχέθηκε μελέτη επιπλέον εγκαταστάσεων, όπου εκτός από τις νέες υποδομές, θα κατασκευαστεί ειδικός στάβλος για να φιλοξενούνται οι αγελάδες ελευθέρας βοσκής της περιοχής σε περίπτωση χιονοπτώσεων, οι οποίες έγιναν οι μασκότ της περιοχής και έτρωγαν το αλάτι που έριχνε ο Μιχαλάκης στους δρόμους, όπως κατέγραψε το trikalaola.gr με τις πρώτες χιονοπτώσεις της φετινής χειμερινής περιόδου.

Στη συνέχεια οι δύο άντρες με το αυτοκίνητο του υπουργού πήγαν στην ταβέρνα ΝΙΑΒΗΣ στο Νεραϊδοχώρι όπου ο Υπουργός μετά και από κανά δυο τσίπουρα και το αγριογούρουνο που έφαγαν, είπε στον κ. Μαράβα πως την ερχόμενη Τρίτη θα έρθει ο ίδιος στο δημαρχείο Πύλης για να ανακοινώσει την έγκριση μελέτης για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου που θα γίνει παράλληλα με το νέο περιφερειακό δρόμο Λυγαριάς – Πύλης και θα μπορούν να προσγειώνονται μικρά επιβατικά αεροσκάφη έως 90 θέσεων προς το παρόν.

Μέχρι τώρα το κρατούσε εφτασφράγιστο μυστικό ο κ. Μαράβας, αλλά συμπίπτει όμως με την αρχή της προεκλογικής περιόδου και γι’ αυτό είχαμε άμεσα τις αντιδράσεις από τους υποψηφίους δημάρχους του δήμου.

Μάλιστα ο κ. Θοδωρής Χήρας χαρακτήρισε την εξαγγελία του υπουργού ως “προεκλογικό τρικ” του Μαράβα και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξει τον Μαράβα στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν περιβαλλοντολογικές μελέτες καταγγέλλει ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, ενώ ο κ. Βάϊος Καλύβας από το ΚΚΕ δήλωσε πως θα κατέβει σε απεργία διαμαρτυρίας μαζί με το ΠΑΜΕ, αφού το θέμα δε συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Πάντως όπως και να έχει το πράμα, θα δούμε επιτέλους αεροδρόμιο και στα Τρίκαλα και ένα σύγχρονο στάβλο στα Περτουλιώτικα λιβάδια για τις καημένες τις αγελάδες…   

Άντε στην υγειά μας και καλό Πάσχα να έχουμε…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ