16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τρίκαλα: Εντυπωσιακές εικόνες με ακροβατικά σε καταρράκτες τοξωτού πέτρινου γεφυριού (βίντεο-127 φωτό και από drone)

Μια εικόνα που δεν την είχαμε δει έως τώρα στα Τρίκαλα!

- Advertisement -

Η 27χρονη γυμνάστρια, αθλήτρια του Aerial hammock acrobatics Βάσω Οικονόμου από την Αθήνα, με περίσσιο θάρρος και τσαγανό, “κρεμάστηκε” με τα ειδικά πανιά μπροστά από τους επιβλητικούς καταρράκτες του παλιού πέτρινου γεφυριού στην Παλαιοκαρυά του δήμου Πύλης Τρικάλων και έκανε επίδειξη ακροβατικών ασκήσεων, με τους θεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα…

Η ομάδα της έκανε εξαιρετική προετοιμασία πρωτίστως για την ασφάλεια της αθλήτριας και για να μη συμβεί το παραμικρό λάθος στην όλη διαδικασία.

Εντυπωσιασμένη αυτή και η ομάδα της από την άγρια ομορφιά της περιοχής, επέλεξαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία για την επίδειξη των ακροβατικών ασκήσεων και μάλιστα βρήκαν την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του δήμου Πύλης και των κατοίκων της περιοχής που αγκάλιασαν το μοναδικό αυτό και πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Βεβαίως αποτελούν τιμή αλλά και προβολή για την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πύλης και του Νομού Τρικάλων τέτοιες ανάλογες δράσεις.

Στο τέλος του εντυπωσιακού εγχειρήματος η παράτολμη αθλήτρια Βάσω Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του trikalaola.gr και στο Νίκο Σαλέπη.

Σημειωτέο πως ένας από τους συντελεστές στο να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα αυτό στην περιοχή μας, ήταν και ο Τρικαλινός Σοφοκλής Βασιλείου που συμμετέχει στην ομάδα.

Το trikalaola.gr κατέγραψε ένα μοναδικό βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα με επίγεια κάμερα και με εναέρια από drone καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Φωτό-βίντεο: Νίκος Σαλέπης

video-photo drone: “Sal”

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ