Συνταγές της Μαριάννας Αποστόλου.
- Advertisement -
Υλικά
- 1 κιλό κανταΐφι
- ½ κιλό καρύδια και αμύγδαλα
- 1 κουταλιά κανέλα
- ½ κουταλιά γαρύφαλλο
- 10 κουταλιές φρυγανιά
Εκτέλεση
Τυλίγουμε σε κομμάτια το κανταΐφι κλείνοντας μέσα 1 κουταλιά γέμιση. Ρίχνουμε σε κάθε κομμάτι 1 κουταλιά λάδι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Για το σιρόπι
- 2 κιλά ζάχαρη
- 1 κιλό νερό
- ¼ γλυκόζη
- 1 λεμόνι ολόκληρο σε φέτες
- 1 κομμάτι κανέλα
- 8-10 γαρύφαλλα
Το δένουμε κανονικά. Καλή επιτυχία!!