19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεφτεδάκια με ούζο: Υπέροχη γεύση με άρωμα Ελλάδας

Υλικά

- Advertisement -
  • 800 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
  • 2 σφηνάκια ούζο
  • 150 γρ τριμμένη φρυγανιά
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 4 κ.σ. δυόσμο
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι
  • Λάδι

 

Εκτέλεση

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα πλάθουμε τους κεφτέδες βρέχοντας κάθε λίγο τα χέρια μας και τους περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι αι τηγανίζουμε  τους κεφτέδες μέχρι να ροδίσουν.

olagiatingunaika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ