Υλικά για 4 άτομα
- 4 κομμάτια ράχης κουνελιού
- 2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια
- 1 κουτί κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κουνελιού. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Παίρνουμε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5 – 10 λεπτά και μετά κρατάμε στην άκρη.
- Ακολούθως, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο λιωμένο, και το κουνέλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά όλα μαζί με σκεπασμένο καπάκι.
- Αφαιρούμε τις φλούδες των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
- Δύο λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος τις προσθέτουμε μέσα. Σερβίρουμε με ρύζι άσπρο.
πηγη:http://www.newsbeast.gr