12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κ α θ ο δ ό ν π ρ ο ς τ ι ς κ ά λ π ε ς! (4ον)

Στον προεκλογικό αγώνα εντάσσεται και η αναβάθμιση της περιοχής του Αϊ Λιά Τρικάλων, ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, από την Ανιπεριφέρεια Τρικάλων, διαβάζουμε σε τοπικά δικτυακά μέσα.

- Advertisement -

Από το Δέλτα Καλαμπάκας γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας 

Δε θα μπορούσε ο προεκλογικός αγώνας να απουσιάζει και από το διαδίκτυο με διάφορα σχόλια θετικά, αρνητικά και εντυπωσιακά, όταν σε καιρό οικονομικής κρίσης ακούμε για διάφορα κονδύλια όπως και για το εν λόγω κονδύλιο για το οποίο, η κα Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, δικαιολογημένα αναρωτιέται: «Πόσα λεφτά δικά του έχει ο Μιχαλάκης και «δίνει;» Μήπως να του κάνουμε ένα πόθεν έσχες??»

Κυρία Μπακλαβά, δεν σκέφτομαι να ανοίξω κουβέντα για το πόθεν έσχες. Θα αναφέρω όμως τα κάτωθι: Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Πολλά θα ακούσουμε αυτό τον καιρό. Θα είναι και μία προεκλογική τριβή για τη νοημοσύνη των πολιτών-δημοτών που θα μπορεί να σταθεί αντικειμενικός σε κάθε προεκλογικό ευτράπελο. Γενικότερα, η νυν περιφέρεια Θεσσαλίας ξεφουρνίζει προκλητικά αστρονομικά ποσά!!! για την περίοδο που διανύουμε, ατέρμονα όσο και αφύσικα. Σαφώς και η Αντιπεριφέρεια Τρικάλων δικαιούται από τον κορβανά, στον οποίο βρίσκετε ο συσσωρευμένος ιδρώτας του έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Το θέμα είναι πώς διατίθενται τέτοια κονδύλια τη στιγμή που για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού έχουμε πρόβλημα ακόμα και επιβίωσης.

Από κει και μετά βεβαίως δεν είμαστε ενάντια στα έργα, όταν αυτά γίνονται υπό καλές οικονομικές συνθήκες και προπάντων όταν τα έργα φαίνονται. Αλλά εδώ έχουμε δυσκολίες να τα δούμε, ιδιαίτερα εκείνα των «άκρων» της πόλης Τρίκαλα, των οποίων, καθώς γνωρίζουμε, ανήκουν μεν στη αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά υπάρχει η Ανιπεριφέρεια που φροντίζει για την μεταφορά των προβλημάτων παρακάτω.

Παροικούντες και παθόντες μικρών και μεγάλων βροχοπτώσεων εξ αιτίας ημιτελών έργων και κακοτεχνιών, έχουμε επανειλημμένα προβλήματα διαχρονικού χαρακτήρα. Αναφερόμαστε στην περιοχή Δέλτα Καλαμπάκας Τρικάλων, στον περιβόητο κόμβο με πολλές ελλείψεις στο οδόστρωμα…, (πρόσφατα έγιναν κάτι μισοδουλιές, προφανώς για λόγους οικονομίας!!!…,) στη σήμανση τροχοφόρων και πεζών με ολοκληρωμένες μεν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις!!!…, φανάρια πεζών που δεν τέθηκαν ποτέ σε λειτουργεία. Όμως σε …αναμονή, παράλληλά δε ορισμένα φωτιστικά δουλεύουν νύχτα μέρα πάνω από τρία (3) χρόνια στον κόμβο, του οποίου η σπατάλη ηλεκτρικού ρεύματος πληρώνει ο πολίτης…

Επίσης ένα κομμάτι δρόμου-μια λωρίδα, στην οποία έχουν δαπανηθεί χρήματα για ένα αποχετευτικό(συμπληρωματικό) δίκτυο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τρία (3) φρεάτια υπερυψωμένα περιμένοντας έναν τάπητα πίσσας μερικών δεκάδων μέτρων που θα απορροφούσαν τα όμβρια νερά, που δημιουργούν ακόμα πρόβλημα στους παροικούντες και όλα αυτά, δίπλα από την «εθνική» οδό… (εδώ στο Δέλτα Καλαμπάκας, που μόνο εθνική οδό δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε…) Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές δημοσιοποιημένες ανοιχτές επιστολές, άρθρα και φωτογραφικό υλικό προς τους αρμόδιους που δεν καταδέχτηκαν ούτε να απαντήσουν και σήμερα διεκδικούν να συνεχίσουν το…έργο τους. Πάτε στο διαδίκτυο, δώστε το όνομα του γράφοντος και Δέλτα Καλαμπάκας και κάντε κλικ!

«Ε.Ε», Ελλάς-Θεσσαλία 07 του Μάρτη του 2018   www.fasoulas.depelasgos@fasoulas.de

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ