Μία εύκολη συνταγή από την Λάουρα Κολοκασίδου.
- Advertisement -
Συστατικά
- 6 φιλεταρισμένα λαβράκια
- 5 – 6 λάιμ
- Ελαιόλαδο
- Θυμάρι
- Αλάτι, πιπέρι
Βήματα
- Βήμα 1
Αλατοπιπερώνετε τα λαβράκια και τα ανακατεύετε με ψιλοκομμένο θυμάρι.
- Βήμα 2
Αφήνετε το λάδι να κάψει στο τηγάνι και τοποθετείτε μέσα τα λαβράκια, ψήνοντας για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Βήμα 3
Τοποθετείτε σε ένα δίσκο, περιχύνοντάς το με χυμό από φρέσκο λάιμ και σερβίρετε με ντοματίνια ψημένα στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο και σπαράγγια βραστά.