14.2 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λαμπρή υποδοχή στα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ραφαήλ στα Τρίκαλα 40 ΦΩΤΟ

Με χαρά, ευλάβεια και τιμή και πληθωρική συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και τους ευσεβούς Λαού υποδέχθηκε η Πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου τα Ιερά Λείψανα των Αγίων ενδόξων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εκ της Μυτιλήνης.

- Advertisement -

Τα Ιερά Λείψανα εκόμισε, κατόπιν σχετικής εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου π. Γρηγόριο και τα  υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκη και Σταγών κ. Χρυσόστομος, το απόγευμα του Σαββάτου μπροστά στα προπύλαια της Μητρόπολης. Η παρουσία πλήθους πιστών ήταν εντυπωσιακή, παρά τον δύσκολο καιρό. Αμέσως ετελέσθη ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ο οποίος κήρυξε τον θεμέλιο λόγο στους πιστούς

Τα Τίμια Λείψανα των Αγίων Ιερομαρτύρων θα παραμείνουν στην πόλη μας μέχρι την επόμενη Κυριακή, ενώ στον Μητροπολιτκό Ναό του Αγίου Νικολάου θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες, Ιερές Αγρυπνίες, Κηρύγματα και πνευματικές ομιλίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ