18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σημαντική διπλό της Αγίας Μονής επί της Δήμητρας 25 ΦΩΤΟ

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής έγινε στην Μπαλκούρα, όπου ο Άρης Αγίας Μονής πέρασε με 1-2 από την έδρα της Δήμητρας.
Ενώ για την ομάδα του Νίκου Κακούσιου η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία, διότι ήρθε με παίκτη λιγότερο, αφού από το 32’ έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κούκλα.
Από την άλλη οι Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος ξέρουν ότι οι νεαροί παίκτες ορισμένες φορές κάνουν τα εύκολα δύσκολα! Όπως και να έχει βγήκε ένα ωραίο παιχνίδι, αν και ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών.
Η εικόνα του αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ. Στο 4’ ο Ράπτης έφυγε κατά μέτωπο, ο Λαφαζάνης τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι. Ο Καραϊσκος ήταν ψύχραιμος και έκανε το 0-1.
Η Δήμητρα στην συνέχεια ανέβασε στροφές, έτσι στο 11’ ο Τσιούφης έκανε το σουτ αλλά ο Μανωλικίδης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 27’ το παιχνίδι ήρθε στα ίσα, όταν ο Κακάβας με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.
Τα πράγματα για την Δήμητρα φάνηκαν να γίνονται καλύτερα όταν στο 32’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Κούκλας αποβλήθηκε με κόκκινη για φάουλ στον Καλαμάρα. Αλλά στην εξέλιξη του αγώνα αυτό δεν φάνηκε. Ενώ στο 44’ ο Ράπτης με κόρνερ πήγε να βάλει δύσκολα στον Λαφαζάνη, ο οποίος όμως έδιωξε τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δήμητρα είχε τη καλή στιγμή στο 59’ με το Κακάβα να κάνει το σουτ και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ενώ στο 75’ φάουλ του Καλαμάρα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Αγία Μονή πέτυχε το χρυσό γκολ στο 85, όταν από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Παπαθανασίου έπιασε το σουτ και έκανε το 1-2.
Ενώ τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει είχε η Δήμητρα στο 89’, με τον Μανωλικίδη να χάνει την μπάλα, ο Κακάβας πλάσαρε, αλλά πάνω στην γραμμή ο Κύρου έσωσε την εστία του.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ: Λαφαζάνης, Τσιγαρίδας, Καλαμαράς, Καμπέρι, Γαντζούλας (86’ Γιαννακόπουλος), Ανδρέου, Καρακώστας (39’ Τσιαμάντας), Τσιούφας (73΄Τσιρογιάννης), Κακάβας, Τσιαντούλας, Γριζανίτης.
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ: Μανωλικίδης, Μακρής, Κύρου, Φθενάκης, Κούκλας, Ντακούλας (91’ Κακούσιος), Μπουλογεώργος (60’ Παπαθανασίου), Ντούφας, Ράπτης (78’ Αναστασίου), Καραϊσκος, Λέφας (69’ Ζήκος).

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ