15.7 C
Trikala
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μήνυμα νίκης στης συνοικίες των Τρικάλων για τον Μιχαλάκη

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΌΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εξέφρασαν και οι κάτοικοι των συνοικιών της πόλης των Τρικάλων.

- Advertisement -

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μιχαλάκης την Δευτέρα 12-05-2014, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε τις Καρυές, το Φλαμούλι, την Αγία Κυριακή, το Λόγγο, το Γλίνος, τα Μεγάλα Καλύβια, τον Πυργετό και τον Πύργο, όπου εισέπραξε τα μηνύματα των πολιτών για νίκη του Συνδυασμού στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου.

«Θέλω να σας ζητήσω να μας στηρίξετε και σε αυτές τις εκλογές. Πιστεύω ότι επιτελέσαμε σημαντικό έργο σε αυτά τα 3,5 χρόνια της θητείας μας. Ήμασταν όλοι μαζί, είχαμε άριστη συνεργασία, αποκτήσαμε σχέση εμπιστοσύνης. Όλα αυτά θα συνεχιστούνε και για την επόμενη πενταετία. Δεν κρυφτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε για το καλό του Νομού και των κατοίκων. Με λίγα θεωρώ ότι κάναμε πολλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάκης, καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους, οι οποίοι από την πλευρά τους εξέφρασαν την στήριξη του Συνδυασμού.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ 1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ