16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου στην ΙΑ’ Μαθητιάδα (ΦΩΤΟ)

Μαθητές του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου με δύο συνοδούς καθηγητές εκπροσώπησαν τον Νομό Τρικάλων στην ΙΑ΄ Μαθητιάδα που πραγματοποιήθηκε στην Πρώτη Σερρών από τις 2 εώς 6 Μαΐου 2014. Συμμετείχαν σε ολυμπιακά και παραολυμπιακά αγωνίσματα. Διακρίθηκαν οι μαθητές Τζελη Φένια της Α΄ γυμνασίου στο Τάε Κβο Ντο (χρυσό μετάλλιο), Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος της Α΄ γυμνασίου στο Τάε Κβο Ντο (χρυσό μετάλλιο), Καρας Αλέξανδρος Α΄ γυμνασίου κολύμβηση 50μ ελεύθερο (αργυρό μετάλλιο).
Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις μαθητών και καθηγητών από την συμμετοχή στην μαθητιαδα. Τα παιδιά ανέπτυξαν την άμιλλα, τη συντροφικότητα, τη συναδέλφωση, το συναγωνισμό, και την αποδοχή του διαφορετικού. Όλες αυτές οι έννοιες γίνονται για τα παιδιά πραγματικές βιωματικές εμπειρίες που αισιοδοξούμε ότι θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.
Κατά την διάρκεια της Μαθητιαδας το σχολείο συμμετείχε με ένα τουριστικό περίπτερο της περιοχής μας στις «Γωνιές Ελλάδας» όπου προέβαλε τον Νομό Τρικάλων με έντυπο υλικό και τοπικά προϊόντα ( αναψυκτικά Κλιάφα, χαλβά Μπουλογιώργου, χαλβά Μάτη, γάλα Τρίκκη, είδη ζαχαροπλαστικής Μέλι-Γάλα, τσίπουρο Μπαρμπαγιάννη του Φώτη Γεωργάκη.)

- Advertisement -

ΜΕΛ 10

ΜΕΑΛ 8

ΜΕΓ 7

ΜΕΓΑ 6

ΜΕΓ 5

ΜΕΓΑΛ 4

ΜΕΓΑΛ 3

ΜΕΓΑΛ 1

ΜΕΓΑΛ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ