19.2 C
Trikala
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μαριδάκι με ούζο

Υλικά

  • Μαριδάκι 500 γρ
  • Ούζο 1 σφηνάκι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα ραντίζουμε με το ούζο ,τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα αλατίζουμε κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

 πηγη:http://www.chefoulis.gr
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ