16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με αέρα νίκης από τον Πυργετό για τον Χρήστο Λάππα

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επιφύλασσαν την Τρίτη το βράδυ οι κάτοικοι του Πυργετού στον Δήμαρχο Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» Χρήστο Λάππα.
Ο κ. Λάππας μίλησε στους δεκάδες κατοίκους οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή είναι εδώ για να λύσει προβλήματα.

- Advertisement -

ΛΑΠΠΑΣ 1

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή η οποία παρέλαβε έναν υπερχρεωμένο Δήμο και στις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να είναι σήμερα σε θέση να ανταποκριθεί και να παράγει έργο από εδώ και πέρα. Ο κόσμος θα μας δικαιώσει για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε προκειμένου να κρατήσουμε το Δήμο ζωντανό και μέρα με τη μέρα να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας υπογράμμισε συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα ενός αυτόματου πιλότου. Έγινε γιατί η δημοτική αρχή κατέβαλλε πολύ μεγάλες προσπάθειες, ήρθε σε συγκρούσεις με μικρά και μεγάλα συμφέροντα, διαχειρίστηκε τα λίγα χρήματα τα οποία έρχονταν στον Δήμο μας με πολιτική εντιμότητα και με ένα νοικοκύρεμα που τα χρήματα των συμπολιτών έπιασαν τόπο.
Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός πως ένα κοριτσάκι από την περιοχή με το όνομα Νίκη πρόσφερε στον κ. Λάππα μία ανθοδέσμη προκειμένου να τον καλωσορίσει και να του ευχηθεί να νικήσει στις εκλογές.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΠΠΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ- ΔΗΜΟ

ΛΑΠΠΑΣ 3

Από το Αμαξοστάσιο του δήμου Τρικκαίων στο Κηπάκι ξεκίνησε τις επισκέψεις του το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» Χρήστος Λάππας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου συνομίλησε με υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Οικονομικής Υπηρεσίας, το Ληξιαρχείο, το Πρωτόκολλο και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο, το Ωδείο, το e-trikala κ.α..
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Λάππας συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και τις προτάσεις τους σχετικά με την επίλυσή τους.

Περιοδεία Χρήστου Λάππα σε Σεισμόπληκτα, Αγ. Οικουμένιο, Λεπτοκαρυά, Λογγάκι κι Αρδάνι

Περιοδεία σε Σεισμόπληκτα, Αγ. Οικουμένιο, Λεπτοκαρυά, Λογγάκι κι Αρδάνι
έκανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα – Συμπολιτεία» Χρήστος Λάππας την Τρίτη.
Ο κ. Λάππας συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που απασχολούν τις γειτονιές τους. Άκουσε τα αιτήματά τους και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να τα λύσει στο μέτρο του δυνατού.
Όπως τόνισε στο Λογγάκι, από εδώ και πέρα ο ρόλος της δημοτικής αρχής μπορεί να είναι περισσότερο παρεμβατικός αφού ξεπεράστηκαν οι οικονομικοί σκόπελοι κι ως εκ τούτου η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών θα είναι από τους πρωταρχικούς στόχους. Ένα από τα θέματα που έθεσαν οι κάτοικοι είναι η επικινδυνότητα του δρόμου που συνδέει τον οικισμό με την πόλη των Τρικάλων.

ΛΑΠΠΑΣ 2

Πρόβλημα που αναγνώρισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει το έργο να ενταχθεί προς χρηματοδότηση σε κάποιο πρόγραμμα και να περιληφθεί σε μία μεγαλύτερη παρέμβαση η οποία θα περιλαμβάνει και την κατασκευή ποδηλατόδρομου. Ένα ακόμη ζήτημα που έθεσαν οι κάτοικοι είναι το αποχετευτικό για το οποίο, όπως εξήγησε ο κ. Λάππας, υπάρχει πρόβλεψη και λίαν συντόμως θα γίνει η προκήρυξη των μελετών, όχι μόνο για το Λογγάκι αλλά και για άλλους οικισμούς.
Στο Αρδάνι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι η ύδρευση. Η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΤ έχει επιληφθεί του θέματος κι έχει ήδη προχωρήσει στη διάνοιξη γεώτρησης η οποία και θα τεθεί σε λειτουργία τις αμέσως επόμενες μέρες, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι δοκιμές. Όπως τόνισε ο κ. Λάππας, η ΔΕΥΑΤ, παρόλο που η δημοτική αρχή την παρέλαβε με πολλά χρέη, κατόρθωσε να πετύχει την οικονομική της εξυγίανση ώστε να μπορεί σήμερα να υλοποιεί έργα. Κληθείς από τους κατοίκους να κατονομάσει ποιοι οδήγησαν τη ΔΕΥΑΤ στην οικονομική κατάρρευση, απάντησε ότι πρόεδρος ήταν ο τότε Δήμαρχος κ. Ταμήλος κι αντιπρόεδρος ο σημερινός επικεφαλής της «Επανεκκίνησης Τώρα» κ. Παπαστεργίου.
Ευτυχώς που ο κόσμος μας ξέρει καλά και οι διάφοροι μεσάζοντες στα τοπικά ΜΜΕ δεν έχουν τη δύναμη που έχουν στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης ώστε να τον επηρεάζουν, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ο κόσμος ξέρει να πληρώνει το λογαριασμό στον καθένα μας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΠΠΑ

ΠΕΜΠΤΗ 15/5

09:30 Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη FM 97,6

10:00 Επίσκεψη Βουλευτών ΔΗΜ.ΑΡ.

11:00 Επίσκεψη στο Ι.Κ.Α.

11:30 Επίσκεψη στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων

19:30 Περιοδεία στην οδό Πατουλιάς (Ταβέρνα Ζάχου)

20:00 Περιοδεία στο Γαρδικάκι

20:30 Περιοδεία στην Αγ. Μονή (Καφέ Χόβολη-Πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου)

21:00 Περιοδεία στην περιοχή της Ομόνοιας (καφέ Κούκου)

21:15 Περιοδεία στις Εργ. Κατοικίες (όπισθεν Νοσοκομείου)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΠΠΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2014
ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΛΑΠΠΑΣ 4

ΛΑΠΠΑΣ 5

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ