13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μια πρώτη απάντηση στη στομφώδη συνέντευξη του κυρίου Μεριβάκη για τα έργα του

1)      Πότε θα καλύψετε με ασφαλτο τις λακκούβες που δημιούργησε η ΔΕΥΑΦ  κύριοι Δήμαρχε (πρόεδρε της ΔΕΥΑΦ) και Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΦ ;

- Advertisement -

Οι λακκούβες που φαίνονται στις φωτογραφίες σε ένα δρόμο της Οιχαλίας, δημιουργήθηκαν από την ΔΕΥΑΦ  η μία πρό επτά μηνών η άλλη προ εννιά μηνών και η άλλη έμπροσθεν του κάδου αποριμματων προς τα τέλη του 2014!!! Πρόκειται για τις λακκούβες  για τις οποίες σας ρώτησα στις συνεδριάσεις του ΔΣ και επανειλημμένα απαντήσατε ότι θα τις φτιάξετε.

Πόσα εξάμηνα,  χρόνια ή δημαρχιακές θητείες  χρειάζεστε να τις καλύψετε ;

2)      Το σήμα STOP  στη φωτογραφία είναι στην έξοδο από την Παναγίτσα στον επαρχιακό δρόμο  προς την Κρήνη και δημιουργεί σύγχυση και κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων, για τα οποία κανένας δεν θα είναι αθώος και βέβαια οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα αποζημιώσουν κανένα. Συγκεκριμένα το σήμα STOP  δίνει προτεραιότητα στον χωματόδρομο, ενώ ο επαρχιακός δρόμος έχει προτεραιότητα έναντι των κινουμένων στον χωματόδρομο. Πρόκειται για το σήμα STOP  για το οποίο ρώτησα επανειλημμένα τον κύριο Δήμαρχο (και του ζήτησα να φροντίσει δια της Τροχαίας ή αλλης υπηρεσίας  να επιλύσει το θέμα) στο Δημοτικό Συμβούλιο επτά φορές έως τώρα από τον Αύγουστο και οι απαντήσεις του, με εξαίρεση την πρώτη φορά που δήλωσε ότι θα το ερευνήσει , ήταν συνεχώς ψευδείς, δεδομένου ότι ισχυριζόταν ότι το σήμα STOP  το τοποθέτησαν  κάποιοι ιδιώτες και ότι ο Δήμος μετά τις ερωτήσεις μου το αφαίρεσε, χωρίς αυτή η παρέμβαση του δήμου να γίνει ποτέ. Μάλιστα όταν του είπα σε κάποια συνεδρίαση, ότι το σήμα εξακολουθεί να βρίσκεται απείραχτο στο ίδιο σημείο,  τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του ΔΣ  κύριος Αναγνώστου ισχυρίστηκαν ψευδώς,  ότι ο δήμος το αφαίρεσε και δεν υπάρχει πια. Έκτοτε οχυρώθηκαν πίσω από τα ψεύδη τους και συνεχίζουν να ψεύδονται λέγοντας ότι δεν υπάρχει το σήμα STOP   πια στη θέση αυτή. Μάλιστα σε κάποια  από τις πολλές φορές που ρώτησα σχετικά,  απάντησε ότι ο δήμος το αφαίρεσε και κάποιοι προφανώς  ξαναποθέτησαν άλλο, το οποίο βέβαια ήταν ένα από τα χοντρά ψεύδη του Δημάρχου.

Πόσα εξάμηνα,  χρόνια ή δημαρχιακές θητείες  χρειάζεστε να το επιλύσετε κύριοι Δήμαρχε και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι ;

 

3)      Στον ίδιο δρόμο επί μήνες είναι πεταμένα κλαδιά στην άκρη του δρόμου, καταλαμβάνοντας ένα τμήμα του καταστρώματος, με αποτέλεσμα τα διασταυρούμενα αυτοκίνητα να συγκλίνουν προς τη μέση του δρόμου, αυξάνοντας τονκίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

4)      Πόσα εξάμηνα,  χρόνια ή δημαρχιακές θητείες  χρειάζεστε να απομακρύνετε κύριοι Δήμαρχε και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι;

 

4) Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στον δρόμο Οιχαλίας –Πετρωτού μετά την γέφυρα, με την διαφορά ότι δεν πρόκειται για  πεταμένα κομμένα κλαδιά  αλλά  τα κλαδιά προεξέχουν από τα δένδρα που βρίσκονται στις άκρες του δρόμου, παρακωλύοντας την διέλευση των οχημάτων.

Για όλα αυτά, επανειλημμένα σας τα έχουμε αναφέρει ο υπογράφων και άλλοι Δημ. Σύμβουοι, αλλά τόσο ο κύριος Δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι «αγρόν ηγόραζαν»

Πόσα εξάμηνα,  χρόνια ή δημαρχιακές θητείες  χρειάζεστε να τα κλαδέψετε κύριοι Δήμαρχε και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι;

Μήπως,  λέω μήπως,   πρέπει να εξοικονομήσετε  λίγο από τον χρόνο που σπαταλάτε στο Facebook  ή στις συσκέψεις  ( όπως κάποιες από τις γνωστές συσκέψεις πχ. πως θα βρούμε γάιδαρο  για τη φάτνη, πως θα τον ταίσουμε  -αλλά ξέχασα: η φάτνη δεν γίνεται πλέον…- πως θα φτιάξουμε αεροδρόμιο σας εύχομαι σύντομα να σχοληθείτε και με την κατασκευή κοσμοδρομίου σαν το Μπαικονούρ ή το Κανάβεραλ  κλπ, πως θα σπαταλήσετε τα χρήματα των φορολογουμένων από τις αυξήσεις των Δημοτικών τελών,  των τιμολογίων της  ΔΕΥΑΦ, σε ανούσιες και περιττές εκδηλώσεις αμφίβολης ποιότητας και σκοπιμότητας,  ή πως θα κάνετε  απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους..)  και να φροντίσετε να καλυφθούν οι λακκούβες, που για τόσους μήνες και χρόνια δημιουργούν προβλήματα στους διερχόμενους;

 

 

Μετά τιμής

Παπαγεωργίου Ανδρέας

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ειδικός παθολόγος

Διευθυντής ΕΣΥ

13-2-2019

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ