14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπαρμπούνια με αρωματικά χόρτα

Υλικά

- Advertisement -

Μπαρμπούνια 6 τεμ.
Λευκό κρασί 1 1/2 ποτήρι του κρασιού
Χυμός λεμονιού χυμός από 1 1/2 λεμόνι
Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
Άνιθος 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
Δενδρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού (φυλλαράκια)
Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας
Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
Φυτίνη 3 κουταλιές της σούπας
Advertisement
Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια τους και τα εσωτερικά τους, τα πλένουμε και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ανοίγουμε από την κοιλιά και τα γεμίζουμε με τον μαϊντανό, τον άνιθο και το δενδρολίβανο. Βάζουμε την φυτίνη και τα ψάρια σε ένα ταψάκι, περιχύνουμε με το λευκό κρασί και τον χυμό λεμονιού. Τα βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνουμε για περίπου 45-50 λεπτά.

πηγη:https://www.chefoulis.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ