15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπουρεκάκια με φέτα και ντομάτα

Υλικά
1 πακ. Φύλλο κρούστας
500 gr φέτα
150 gr ρεγκάτο
3 αυγά μεγάλα
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια ( μόνο την ψίχα)
Πιπέρι.

- Advertisement -

Θρυμματίζουμε την φέτα σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο, τα αυγά, τις ντομάτες και το πιπέρι…. ανακατεύουμε καλά….
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα χωρίζουμε κάθετα σε 4 λωρίδες.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε ένα φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα για να κλείσουμε την γέμιση να μην μας χυθεί, και τυλίγουμε.
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα φύλλα , τοποθετούμε τα μπουρεκάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα τα αλείφουμε με λίγο βουτυρά, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψύξουμε στους 180° στον αέρα για 20-25 λεπτά.Καλή επιτυχία!!

xrysessyntages.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ