23.1 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ξένο σώμα ο Συμελίδης στον ΑΟΤ;

Φαίνεται πως ένας μεγάλος πονοκέφαλος υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΑΟΤ, αφού ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης και πρώτος σκόρερ ο Παναγιώτης Συμελίδης δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα. Και μάλιστα φαίνεται πως αποτελεί ξένο σώμα για τον ΑΟ Τρίκαλα, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του footballleaguenews.gr η διοίκηση περιμένει πρόταση για να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι δεν είναι τραυματίας αλλά προσποιείται τον τραυματία! Για τον παίκτη λέγεται ότι ενδιαφέρεται ο Απόλλωνα Πόντου, αν και υπάρχουν φήμες ότι πίσω από όλα αυτά είναι η πρόταση που ίσως υπάρχει από το ΝΠΣ Βόλου! Αναλυτικά τα όσα γράφει το γνωστό σάιτ για την περίπτωση Συμελίδη:
Θέμα με τον Παναγιώτη Συμελίδη έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον ΑΟ Τρίκαλα. Δημοσιεύματα θέλουν τον πρώτο σκόρερ των Θεσσαλών να βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Πόντου, ενώ και σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο προπονητής, Θωμάς Γράφας το διέψευσε.
Τα σενάρια αυτά συντηρούνται και γιατί ο Συμελίδης εμφανίζεται τελευταία τραυματίας. Τι αναφέρουν από την ΠΑΕ για το ζήτημα; «Ο Συμελίδης δεν παραχωρείται. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταθέσει επίσημη πρόταση και θα τη συζητήσουμε».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ