15.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι τάσεις της μόδας για το 2017

Όπως είναι γνωστό η νέα χρονιά φέρνει και νέες τάσεις στην μόδα! Οι νέες τάσεις της μόδας για το 2017 είναι ωραίες και ταιριάζουν σε όλα τα στυλ ντυσίματος και σε όλες τις σιλουέτες.

- Advertisement -

Χαλαρά ρούχα

Έχουμε μιλήσει για χαλαρά ρούχα πολλές φορές στο παρελθόν. Είχαν παρουσιαστεί ως νέα τάση της μόδας πρόσφατα και θα συνεχίσουν να παραμένουν στην κορυφή, ακόμη και μετά το 2017. Για παράδειγμα, τα χαλαρά παντελόνια είναι φοβερά στυλάτα. Ταιριάζουν πολύ και στον σωματότυπο μοντέλου, αλλά και σε πιο παχουλές γυναίκες. Δώστε προσοχή μόνο στο σχέδιο – αυτό έχει την δυνατότητα να δείχνει την σιλουέτα πιο αδύνατη ή πιο γεμάτη αναλόγως το σχέδιο. Στην κατηγορία “χαλαρά ρούχα” συμμετέχουν επίσης και τα πολύ φαρδιά ρούχα – τα οποία φαίνονται δύο ή τρία νούμερα μεγαλύτερα από ό, τι είναι απαραίτητο.

Παπούτσια με μυτερή φόρμα

Ψηλόμεσα

Τα τακούνια μας είναι ψηλά και η μέση μας είναι επίσης ψηλά! Τόλμησέ το! Τέτοια ρούχα ψηλώνουν την σιλουέτα και βελτιώνουν τις αναλογίες.

Καρό

Είναι τόσο θηλυκά με κομψό σχέδιο, τυπικά ρούχα για ώριμες γυναίκες και για επιχειρηματίες. Τέτοια ρούχα μπορούμε να βρούμε στην γκαρνταρόμπα νέων γυναικών στα σπορ και καθημερινά τους ρούχα με μοντέρνα κοψίματα.

Λαμπερά μοτίβα

Φωτεινά και λαμπερά μοτίβα είναι το σήμα κατατεθέν για κάθε σημαντικό event, αλλά με τον ερχομό του 2017 θα είναι σήμα κατατεθέν για όλη τη χρονιά! Όλα τα gloss θα είναι μοντέρνα – ξεκινώντας με το λαμπερό λουστρίνι, λαμπερά κοσμήματα, βαμμένα με glitter αξεσουάρ ή άλλα λαμπερά υλικά.

πηγη:https://www.koketa.gr

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ