24.5 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Συμβουλές για την σωστή εφαρμογή του κραγιόν

Σήμερα θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές και θα σου δείξουμε εύκολα κόλπα για την εφαρμογή του κραγιόν, που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Ξεκινάμε με την προετοιμασία των χειλιών πριν την τοποθέτηση του κραγιόν. Πολλές γυναίκες το αγνοούν αυτό το κομμάτι, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το κραγιόν δεν αντέχει και τόσο, όταν τα χείλη είναι ξηρά και ξεφλουδισμένα.

- Advertisement -

1. Κάνε μία απολέπιση για τα χείλη σου. Θα χρειαστείς lip balm. Περίμενε να το απορροφήσουν τα χείλη και μετά βούρτσισε τα με μια οδοντόβουρτσα – με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα πετσάκια. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μέλι αντί για lip balm.

lipstick 1

2. Ενυδάτωσε τα χείλη σου πριν βάλεις το κραγιόν – εφάρμοσε ένα παχύ στρώμα από άχρωμο lip balm και περίμενε μερικά λεπτά για να απορροφηθεί. Πίεσε μια πετσέτα στα χείλη σου, έτσι ώστε η πετσέτα να απορροφήσει το υπόλοιπο του lip balm. Τώρα τα χείλη σου είναι έτοιμα για το κραγιόν.

3. Βάλε μία βάση για κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο, το κραγιόν, δεν θα κολλήσει στα δόντια σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις βάση σε σκόνη ή κρέμα.

4. Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών που έχει λίγο πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν σου. Η άλλη επιλογή είναι να βάλεις ένα άχρωμο ή nude μολύβι στη γωνία των χειλιών σου για να τα κάνεις πιο ζουμερά. Απλά μην κάνεις το λάθος να βάλεις μολύβι χειλιών που είναι πιο σκούρο από το κραγιόν σου, γιατί αυτό είναι χαρακτηριστικό βάψιμο μόνο της δεκαετίας του ’90.

lipstick 2

5. Πάρε ένα κραγιόν που είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από το δικό σου και εφάρμοσε το στο κέντρο των χειλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο, τα χείλη σου θα φαίνονται πιο γεμάτα.

Στο τέλος, έχουμε ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον βίντεο με μερικά από αυτά τα κόλπα και πολλά άλλα:

πηγη:https://www.koketa.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ