16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Σύλλογος Αναπήρων «Αρωγή» μας καλεί να συγκεντρώσουμε πλαστικά καπάκια για την Βούλα

Ο Σύλλογος αναπήρων νομού Τρικάλων «Αρωγή» αποφάσισε να προσπαθήσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους Φαρκαδόνιους, με σκοπό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο έχει ανάγκη μια συνδημότισσα

- Advertisement -

Το κοινωνικό πρόσωπο, την στήριξη και την αλληλεγγύη, δείχνει για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή». Η πρόεδρος κα Ελένη Καϊμά και η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκστρατεία συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών με σκοπό την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου που θα παραχωρηθεί σε μια γυναίκα τη κα Βούλα Καλαμπούκα, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα της αγοράς.

Ο Σύλλογος μπροστά σ’ αυτό το γεγονός δεν μένει αδιάφορος. Αποφάσισε άμεσα να προσπαθήσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους Φαρκαδόνιους, με σκοπό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια για την προμήθεια του αμαξιδίου.

Καλεί τον κάθε Φαρκαδόνιο, αλλά και κάτοικο του νομού να ευαισθητοποιηθεί, και να δείξει την αγάπη του. Να λάβει από μόνος του πρωτοβουλία και να δείξει ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι, μπορούμε να ελπίζουμε και να καταφέρουμε πολλά. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαρά και ελπίδα σ’ όσους την χρειάζονται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6985999489 &6974344953

krinitrikalon.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ