Υλικά:
- Advertisement -
3 κρεμμύδια σε ροδέλες
7-8 μεγαλες πατατες
500 γρ. σπανάκι
1/2 κτγ πάπρικα
1/2 κτγ κύμινο τριμμένο
1/2 κτγ σκόνη κουρκουμά
αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες για 15′ σε αλατισμένο νερό. Στο ίδιο νερό ζεματάμε το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε. Κόβουμε τις πατάτες στα δύο.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πατάτες. Μόλις πάρουν λίγο, πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε.
Αγνή και μοσχοβολιστή Σπιτική σάλτσα ντομάτας
Βάζουμε και το σπανάκι. Καλύπτουμε και σιγοβράζουμε. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό· αν αρπάζει.