16.7 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο τρικαλινός Κασπάροφ! ΦΩΤΟ

Την δόξα του φημισμένου Ρώσου σκακιστή Κασπάροφ ζήλεψε ένας τρικαλινός!
Πρωταθλητής Θεσσαλίας στο σκάκι αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Κρομμυδας Βασίλης ο όποιος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας αντρών
Ο σκακιστής της ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ εντυπωσίασε συγκεντρώνοντας 5,5 βαθμούς σε έξι αγώνες ,σχεδόν το απόλυτο, και ένα ολόκληρο πόντο μπροστά από τον δεύτερο στην κατάταξη ομοσπονδιακός Μαιτρ απ τη Λάρισα Αγγελή Μιχάλη (2200 ελο) με τον οποίο έκανε και την μοναδική ισοπαλία στο τουρνουά.
Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, σκακιστής από τα Τρίκαλα πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Το πρωτάθλημα Θεσσαλίας διεξάχθηκε Το τριήμερο 21-23 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων και είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους άνδρες, Πρωταθλητής Θεσσαλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχτηκε ο Κρομμύδας Βασίλειος (5,5β), 2ος ο Αγγελής Μιχαήλ (4,5β) και 3ος ο Τέγος Βασίλειος (4,5β)

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ