Υλικά συνταγής
- Advertisement -
5 μήλα
5 κουταλιές σούπας βιτάμ
10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
κανέλα
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βιτάμ να λιώσει.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά για να λιώσει.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μήλα.
Τα ρίχνουμε κι αυτά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Σε 2-3 λεπτά τα μήλα έχουν μαλακώσει.
Τα λιώνουμε με ένα πιρούνι και πασπαλίζουμε με όση κανέλα μας αρέσει.
Βράζουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας και…..η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη.
ΠΗΓΗ:http://diavolnewss.blogspot.gr