15.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέρασαν στο τελικό του Παιδικού ΑΟΤ και Δήμητρα

Στον τελικό του παιδικού η Κ15 ΑΟΤ Στο γήπεδο Μπαλκούρας διεξήχθη ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του παιδικού πρωταθλήματος 2016-2017. Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε με σκορ 3-1 του Α.Σ. Μετέωρα και θα παίξει στον τελικό . Ανταγωνιστικό το ματς, στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα είχαν πρωτοβουλία και έφτασαν σε ένα γκολ ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες, ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο τα Μετέωρα που ισοφάρισαν προς στιγμήν αλλά η ομάδα του ΑΟΤ αντέδρασε, έφτασε σε άλλα δύο γκολ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Προσπάθησαν για το καλύτερο όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν και είχαν πάθος , θέληση και έκαναν φάσεις στο γήπεδο. ΤΑ ΓΚΟΛ Στο 24΄το 1-0. Μετά από λάθη στην άμυνα των Μετεώρων, ο Κοντογεώργος πήρε την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 63΄το 1-1. Ο Θεοδώρου από την αριστερή πλευρά βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά ισοφάρισε για τα Μετέωρα. Στο 69΄ το 2-1. Γύρισμα του Τσόγια στην περιοχή σε σχεδόν άδεια εστία ο Λιάκος έβαλε μπροστά τον ΑΟΤ. Προηγήθηκε φάση διαρκείας στα καρέ των Μετεώρων. Στο 74΄το 3-1. Από την δεξιά πλευρά της περιοχής, ο Τσόγιας στην κλειστή γωνία σούταρε και σκόραρε. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Στο 1΄ο Καλογράνας για τον ΑΟΤ το σουτ η μπάλα έξω. Στο 12΄ο Μερτσιώτης για τα Μετέωρα σουτ η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 21΄ξανά ο Μερτσιώτης το σουτ ο Βασιλάκος μπλόκαρε. Στο 29΄σημαντική ευκαιρία τα Μετέωρα με τον Μερτσιώτη από αριστερά σούταρε έβγαλε σε κόρνερ ο Βασιλάκος. Στο 33΄κεφαλιά του Λιάκου για τα Τρίκαλα η μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Στο 35΄ο Λιάκος νέα ευκαιρία από κομντά αστόχησε. Στο 37΄ σημαντική ευκαιρία τα Τρίκαλα με τον Κοντογεώργο από πλεονεκτική θέση πλάσαρε έξω. Στο 47΄ο Θεοδώρου για τα Μετέωρα σούταρε η μπάλα άουτ. Στο 48΄ νέα καλή στιγμή για τα Μετέωρα με τον Κηρύκο που αστόχησε. Στο 50΄γυριστό πλασέ ο Πολύμερος από πλευράς ΑΟΤ η μπάλα ελάχιστα άουτ. Α.Ο. Τρίκαλα ( Σαργιώτης-Γάλλος) : Bασιλάκος, Κερασοβίτης, Καλογράνας, Ντόβας, Τζήκας, Τσάτσιος, Τσόγιας, Κοντογεώργος, Πολύμερος ( 68΄Τσιαμανής), Κοτοπούλης ( 50΄Ντάσκας). Α.Σ. Μετέωρα ( Αντωνίου-Βουλόγκας): Κατσιανίδης, Νταμάτης, Σινάνης, Αλεξίου ( 79΄Χουχουρέλος), Μήτραινας ( 64΄Ράτζας), Μερτσιώτης, Κηρύκος, Θεοδώρου ( 79΄Πορτίκας), Βάλλας ( 79΄Μπαλαούρας), Ντίνος ( 73΄Κοθράς) Διαιτητές: Ζήσης-Πρεβέντας-Καλογριάς
Εύκολα στον τελικό της Δήμητρας
Άνετη επικράτηση της Δήμητρας επί του Πύργου για τον ημιτελικό του παιδικού, στο γήπεδο του Αγίου Οικουμενίου.
Οι παίκτες της Δήμητρας θα βρίσκονται για ακόμη μία φορά στον τελικό του θεσμού. Από την άλλη η ομάδα του Πύργου, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και είναι μια επιτυχία για τον σύλλογο. Η Δήμητρα σχετικά νωρίς άνοιξε το σκορ.
Στο 15΄ σέντρα του Τζιβέλη και ο Τσιρογιάννης με κεφαλιά το 1-0.
Στο 17΄ο Καραγκούνης από καλή θέση έκανε το σουτ για το 2-0.
Στο 25΄ η ο Τζιβέλης με κοντινό πλασέ το 3-0.
Στο 35΄φάουλ του Καραγκούνη εντυπωσιακά έβγαλε ο Βούκιας.
Στις αρχές της επανάληψης η Δήμητρα πέτυχε ακόμα ένα γκολ.
Στο 45΄ο Τζιβέλης με προβολή το 4-0.
Στο 54΄ο Αγραφιώτης με κεφαλιά το 5-0.
Στο 68΄ο Ευαγγελίδης εκτέλεσε το φάουλ μπλόκαρε ο Μπελετσιώτης.
Στο 70΄κόρνερ του Τσιρογιάννη, κεφαλιά του Καραγκούνη 6-0.
Στο 73΄ ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον παίκτη του Πύργου Κοντοκλώτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα .
Δήμητρα (Γιαγιάκος-Γκαραγκάνης): Μπελετσιώτης, Νταιλιάνης (67΄Καρατζάς), Γριζανίτης (50΄Ξαγαράς), Γκοβίνας Α, Αγραφιώτης,Καραγκούνης,Πλακιάς, Γκοβίνας Ι (67΄Γέτσι), Τζιβέλης, Γιαννακόπουλος, Τσιρογιάννης.
Α.Ο. Πύργου (Τσιούκας-Παπαγιάννης): Βούκιας, Μπαμπατσιάς, Ευαγγελίδης, Γεωργατσέλης (52΄Χατζηγεωργίου) ,Ακρίβος, Σκαρλέας, Τσιμοράγκας (75΄Κούτσικος), Τσόλας, Παπακώστας, Τσίρκας(47΄Μπινέκος),Κοντοκλώτσης.
Δηλώσεις των δύο προπονητών
Βαγγέλης Τσιούκας (Πύργος): «Βρεθήκαμε για πρώτη φορά στην τετράδα και σε ένα ημιτελικό, με κάποια από τα παιδιά αυτά να είναι μικρότερης ηλικίας. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Τα τελευταία χρόνια έγιναν θετικά βήματα. Για εμάς αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές. Παίξαμε με ένα αντίπαλο που τα παιδιά είναι αρκετό καιρό μαζί .»
Αποστόλης Γκαραγκάνης (Δήμητρα): «Προκριθήκαμε δίκαια στον τελικό, ήμασταν καλύτεροι στην διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε σε ένα αγωνιστικό χώρο πολύ κακό, κάτι το οποίο φάνηκε στις προσπάθειες των παιδιών. Πιστεύω πως στον τελικό θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εδώ βέβαια θα ήθελα να πω, πως η ΕΠΣΤ θα πρέπει να σκεφτεί κάποια στιγμή, ο ημιτελικός να γίνει σε δύο παιχνίδια. Μπορεί μια ομάδα να μην βρεθεί σε καλή μέρα και να χάσει την πρόκριση.»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ