19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πήρε τον βαθμό ο Α Ο Τρίκαλα

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Καλαμαριά ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Τρίκαλα. Οι κοκκινόμαυροι που προέρχονταν από έξι διαδοχικές νίκες, προηγήθηκαν με τον Χασομέρη, αλλά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους για την 23η αγωνιστική της Football League.
Πολύ καλό παιχνίδι στην Καλαμαριά, έστω και αν έγινε παρουσία λίγων θεατών. Μπορεί ο Απόλλων Πόντου να απείλησε πρώτος στο 13′, αλλά την πρώτη κλασική ευκαιρία είχαν οι Θεσσαλοί, οι οποίοι στο 19′ είχαν δοκάρι με την εκτέλεση φάουλ από τον Γκόλια. Στο 24ο λεπτό ο Σαχινίδης μπορεί να βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Όσο περνούσαν τα λεπτά του πρώτου μέρους, τα Τρίκαλα πατούσαν καλύτερα και είχαν την τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Γιαννιτσάνη από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη πέρασε άουτ.
Εντυπωσιακό το δεύτερο μέρος, καμία σχέση με το πρώτο μισό. Μόλις στο 48′ ο Χασομέρης με κοντινό πλασέ από σέντρα του Μπρίτο έκανε το 1-0 για την ομάδα της Καλαμαριάς. Ένας πρώην παίκτης του ΑΟΤ έμελλε να τον «πληγώσει». Οι “κοκκινόμαυροι” έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά στο 55′ το σουτ του Συμελίδη χτύπησε στο οριζόντιο και πέρασε άουτ.
Οι τρικαλινοί κατόρθωσαν να απαντήσουν με ένα απίθανο τέρμα. Ήταν στο 60′ όταν ο Χιντζίδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Στο 63′ ο Αποστολίδης βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ηλιάδη, ενώ στο 69′ ο κίπερ των φιλοξενούμενων σταμάτησε το σουτ του Μπρίτο.
Οι Πόντιοι πίεσαν τα Τρίκαλα για ένα δεύτερο γκολ, ο Βεργώνης στο 88′ επιχείρησε βολ πλανέ, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο ρέφερι έδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεων και στο διάστημα αυτό δεν άλλαξε κάτι. οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό…
ΣΚΟΡΕΡ: 48′ Χασομέρης – 60′ Χιντζίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Συμελίδης, Ηλιάδης, Τσεμπερίδης (76′ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Χιντζίδης, Μάκος, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής (72′ Τόμιτς), Σαχινίδης (88′ Τσίπρας), Γιαννιτσάνης (51′ Μιλοσάβλιεβ).
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καρμίρης (Λέσβου), Κρυωνάς (Σερρών)

- Advertisement -

footballleaguenews

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ