Υλικά
- Advertisement -
Για την σάλτσα ντομάτας
- λίγο λάδι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 μεγάλο κουτί ντομάτα κονσέρβα ή 1 κιλό φρ. ντομάτες
- 1 δάφνη, 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- και από 1 κουταλάκι ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό και ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι νερό, αλάτι και πιπέρι
Για την επιφάνεια
- 10 λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 4 φέτες μπέικον
- 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 κούπα κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά μέχρι να πήξει . Την στρώνω στην επιφάνεια της πίτσας και πάνω βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Προσθέτουμε το τυρί και ψήνουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
πηγη:http://tasty-day.gr