Συστατικά
- 2 πορτοκάλια
- 500γρ. γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Classic πλήρες
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2κ.σ. μέλι
- 100γρ. δάκρυα σοκολάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πορτοκάλια στη μέση και τα στύβουμε πολύ καλά.
- Advertisement -
Αδειάζουμε το χυμό σε ένα μπολ και κρατάμε τις κούπες του πορτοκαλιού στην άκρη, Προσθέτουμε το γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ, τη βανίλια, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα δάκρυα σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα του παγωτού σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη η οποία εφάπτεται πάνω στο παγωτό.
Αφήνουμε το παγωτό για τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη έως μια νύχτα.
Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε το παγωτό, το αφήνουμε εκτός κατάψυξης για 10 λεπτά, παίρνουμε κουταλιές, τις βάζουμε μέσα στις κούπες πορτοκαλιού που κρατήσαμε και σερβίρουμε.
πηγη:https://www.stronoumetrapezi.gr