21.4 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Ανατολής!

Η Ανατολή Ιωαννίνων είναι η πρώτη αντίπαλος του Φλαμουλίου στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, αλλά σ’ αυτά θα συμμετέχει με νέο προπονητή, αφού αυτός που την οδήγησε στην κατάκτηση παραιτήθηκε!
Το ρεπορτάζ από το sportsioannina.gr αναφέρει: Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Ο Χρήστος Αντωνίου ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στον τελικό κυπέλλου αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα παραιτήθηκε από τον πάγκο μια βδομάδα πριν τα μπαραζ!
Ο λόγος; Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Χρήστος Αντωνίου η ομάδα όφειλε να θεωρήσει το πτυχίο του UEFA Β΄ στην Ε.Π.Ο. για να βγει η ταυτότητα του, ακόμη και αν πλήρωνε ο ίδιος το παράβολο αλλά η διοίκηση κωλυσιέργησε.
Από την άλλη η διοίκηση της Ανατολής θεωρεί ότι κακώς παραιτήθηκε και το ότι είχε στο μυαλό της κάποια άλλη λύση. Να συνέχιζε ο Χρήστος Αντωνίου κανονικά και να προπονεί την ομάδα αλλά και να κάθεται στον πάγκο αλλά να δοθεί κάποια άλλη ταυτότητα μέχρι να ετοιμαστεί η ταυτότητα του προπονητή. Όμως ο τεχνικός δεν το δέχτηκε και η διοικήσει τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή πορεία σε ότι και αν κάνει.
Προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Γκούρας ο οποίος θα αναλάβει να προπονεί αλλά και να είναι στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ