30.2 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πεζοπορική Εκδρομή – Άγιο Όρος

Στα πλαίσια των ορεινών δραστηριοτήτων του Basecamp & του Agion Oros Trekking θα διοργανώσουμε,μια πεζοπορική εκδρομή τον Οκτώβριο για 6 άτομα μόνο. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 10 Μαίου 2019 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.
Αναλυτικό Πρόγραμμα
Συνάντηση στην Ουρανούπολη στις 11-10-2019 στις 07:00* ώρα
Ημέρα 1η (11/10): Ουρανούπολη – Δάφνη – Σκήτη Αγίας Άννας (με πλοίο). Ανάβαση στην Σκήτη και πορεία 2 ώρες μέχρι την Ι.Μ. Παύλου. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Παύλου.

Ημέρα 2η (12/10): Από Ι.Μ. Παύλου – Ι.Μ. Διονυσίου. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Διονυσίου (ώρες πεζοπορίας 2)

- Advertisement -

Ημέρα 3η (13/10): Από Ι.Μ. Διονυσίου με το πλοίο στην Δάφνη. Προώθηση με το λεωφορείο στην διασταύρωση μεταξύ Ι.Μ. Ξηροποτάμου και Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Ξηροποτάμου και μετά με τα πόδια (πεζοπορία διάρκειας 2 ωρών) στην Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος (Ρωσικό) με κατάληξη στην Ι.Μ. Ξενοφώντος. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ξενοφώντος.

Ημέρα 4η (14/10): Πρωινή επίσκεψη στην Ι.Μ. Δοχειαρίου και από εκεί έξοδος με το πλοίο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη στις 14:10.

Κόστος 290€ /άτομο
Ελάχιστη-Μέγιστη συμμετοχή: 6 άτομα

Περιλαμβάνεται: το διαμονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα μονοπάτια, Λεωφορεία μέσα στο Όρος, πλοίο από Ι.Μ. Διονυσιου προς Δάφνη.

Δεν περιλαμβάνεται: Το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο μας στο Αγιο Όρος λόγω καιρικών συνθηκών. Σύνολο περίπου 20€/ άτομο. Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ