21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πικάντικα πρόβεια παϊδάκια

Υλικά

1 κιλό πρόβεια παϊδάκια
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
½ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι ΧΙΩΝ, πιπέρι

- Advertisement -

Διαδικασία
Αναμείξτε το σκόρδο, τη ρίγανη, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το μαύρο πιπέρι, την κανέλα, το ξύδι, τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι και το λάδι σε ένα μπολ και περιχύστε με το μίγμα τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές τους. Καλύψτε τα με ένα σελοφάν και αφήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερεις ώρες. Ύστερα ψήστε τα στην σχάρα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4 λεπτά σε κάθε πλευρά.
πηγή: www.dimitrisskarmoutsos.gr

seasalt.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ