21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Προειδοποίηση για Επικινδυνότητα στην Ε.Ο Μουζακίου-Αργιθέας (ΦΩΤΟ)

Αγαπητοί Πολίτες

- Advertisement -

Σας ενημερώνουμε ότι στον επαρχιακό δρόμο Μουζακίου-Αργιθέας, στη θέση΄΄ Στενό΄΄  και  λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση προς την Τοπική Κοινότητα  ΄΄Πορτής΄΄ ,  λόγω καταπτώσεων  χώματος και βράχων,  έχει  υποχωρήσει ΄΄ η φέρουσα ικανότητα των Πασσάλων  και το τοίχωμα από πλέγμα΄΄.

Αυτό το δυσάρεστο και επικίνδυνο  περιβαλλοντικά  γεγονός συνέβη  προ έτους και πλέον, αλλά δυστυχώς κανένας  δεν ενδιαφέρθηκε   μέχρι σήμερα  για  αποκατάσταση ή τουλάχιστον για σήμανση.

Είναι σοβαρότατο το ενδεχόμενο  να υπάρξουν άμεσα  πετροπτώσεις και κατακρημνίσεις βράχων και δένδρων στο δρόμο  αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα διαμόρφωσης και προσαρμογής των πρανών .

Όλα αυτά που βλέπετε στις εικόνες  ΄΄ολισθημένα υλικά και κορμοί δένδρων΄΄ υποβαθμίζουν το περιβάλλον και  αποβαίνουν σε βάρος της ασφαλούς μετακίνησης των διερχόμενων Πολιτών και οχημάτων.

Προειδοποιούμε τους  διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους πεζούς να είναι προσεκτικοί μέχρι ΄΄να ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι ΄΄ και να προχωρήσουν σε  εργασίες  για αποκατάσταση πασσάλων- πλέγματος   και καθάρισμα ολισθημένων υλικών.

Ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές  ότι πέρασε ένας χρόνος με αυτά τα υλικά ΄΄να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των διερχομένων΄΄    και τους Καλούμε να ενεργήσουν άμεσα για Περιβαλλοντική Αποκατάσταση.

Αλήθεια τόσοι  ΄΄υπεύθυνοι΄΄  που περνάνε κάθε μέρα από αυτόν το δρόμο μέσα στα υπερπολυτελή  JEEP  των Δήμων, της Περιφέρειας, των Υπουργείων κ.α , Που είναι ;    Κανείς δεν το είδε ;    Κανένας δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ;

Πρέπει  να συμβεί κάτι δυσάρεστο ;

 

Μουζάκι 29-4-2018

Για την Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση

Τσιρογιάννης Ε., Χαντζηγούλας  Χ. , Γιώτης Λ., Βασιλάκος Α.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ