16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρόσκληση από το ΤΕΦΑΑ ΠΘ προς Αθλητικούς Οργανισμούς (Συλλόγους, Αθλητικά Σωματεία, Ακαδημίες, Γυμναστήρια κλπ)

Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ σας καλεί την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα 2, στις εγκαταστάσεις του στις Καρυές Τρικάλων, για την ενημέρωση προσπάθειας δημιουργίας τοπικού και Ευρωπαϊκού δικτύου αθλητικών οργανισμών με σκοπό την εύκολη πρόσβαση ανήλικων μεταναστών και προσφύγων στον αθλητισμό και την άσκηση.

- Advertisement -

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “So.Net. – Solidarity Network for young migrants and refugees through sport”- «Δίκτυο αλληλεγγύης για τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες μέσω του αθλητισμού».

Το πρόγραμμα εστιάζει στην προαγωγή της ισότητας στην κοινωνία, στην κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών και προσφύγων και  στην καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού με την παροχή ίσων ευκαιριών συμμετοχής σε αθλήματα και φυσικές δραστηριότητες. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην κοινωνία με το ταλέντο τους, τις δεξιότητες και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Τα σπορ και οι φυσικές δραστηριότητες μπορούν να προωθήσουν την ισότητα στην κοινωνία, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αποδοχή των άλλων.

Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί μικτός φιλικός αγώνας με προσφυγόπουλα και φοιτητές μας που διοργανώνει το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής με τους φοιτητές της ειδικότητας ποδοσφαίρου καθώς και αθλήματα στίβου σε παιγνιώδη μορφή με τους φοιτητές της ειδικότητας του κλασικού αθλητισμού.

Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιθυμία συμμετοχής σας στο δίκτυο στο psylab@pe.uth.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ