19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρώτη φορά τρεις σερί νίκες τα Τρίκαλα BC Aries

Για πρώτη φορά στην παρουσία του στην STOIXIMAN.GR Basket League τα Τρίκαλα BC Aries πανηγύρισαν τρίτη διαδοχική νίκη. Μέχρι τώρα είναι κάνει δύο συνεχόμενες νίκες αλλά ποτέ τρεις.

- Advertisement -

Η τελευταία φορά που η ομάδα των Τρικάλων έκανε τρεις ή περισσότερες διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα ήταν το 2013 στην τελευταία της σεζόν στην Α2.

Παράλληλα με το 78-62 έβαλαν έα τέλος στο αρνητικό σερί τους κόντρα στον Άρη καθώς είχαν να τον κερδίσουν τρία χρόνια, από τις 4/1/2014 στην πρώτη τους συνάντηση στη λίγκα.

* Ο Κέλσι Μπάρλοου έγινε ο πρώτος παίκτης στη σεζόν που συμπληρώνεις 100 προσπάθειες για τρίποντο. Δεύτερος στη σχετική λίστα με τα περισσότερου σουτ πίσω από τα 6,75μ. είναι ο συμπαίκτης του στα Τρίκαλα BC Aries Άγγελος Τσαγγαράκης που έχει 88.

* Τους 900 πόντους στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League ξεπέρασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με τους επτά που σημείωσε απέναντι στον Άρη. Πλέον μετά από 193 συμμετοχές έχει 901 πόντους.

* Στο 19ο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα ο Γκιλβίντας Μπιρούτα «έπιασε» τριψήφιο αριθμό ριμπάουντ, καθώς πλέον μετρά 106.

* Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ο Ολεξάντερ Λιποβι τελειώνει με διψήφιο αριθμό πόντων και 5+ ριμπάουντ.

* Τους 800 πόντους στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League ξεπέρασε ο Βασίλης Καββαδάς που πλέον μετρά 802 εκ των οποίων οι 67 με τα χρώματα του Άρη.

* Ο Θοδωρής Ζάρας έγινε ο τέταρτος παίκτης και πρώτος Έλληνας φέτος του Άρη που ξεπερνά τους 100 πόντους. Με τους 11 που σημείωσε στα Τρίκαλα έφτασε τους 107.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ