Συστατικά
Για τη σαλάτα
5 παντζάρια, βρασμένα
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κουταλιές καρύδια κομμένα σε μικρά κομμάτια
3 κουταλιές σπασμένη φέτα
4 αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα
Για το ντρέσινγκ
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
αλάτι πιπέρι
Βήματα
Βήμα 1
Για το ντρέσινγκ: Στον κάδο του μπλέντερ βάζετε όλα τα υλικά και χτυπάτε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως το σκόρδο.
Για τη σαλάτα: Κόβετε σε μικρούς κύβους το παντζάρι. Σε ένα μπολ βάζετε το παντζάρι, το μαϊντανό, το κρεμμυδάκι, τα καρύδια, περιλούζετε με το ντρέσινγκ και ανακατεύετε.
Βήμα 2
Στο σκεύος σερβιρίσματος βάζετε τη σαλάτα από παντζάρι και γαρνίρετε από πάνω με το αβγό και τη σπασμένη φέτα.
Βήμα 3
TIP: Μπορείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα καρύδια με καβουρδισμένα πινόλια.