18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σπουδαία νίκη των Καλυβίων στον Πυργετό (40 ΦΩΤΟ)

Μια νίκη που σίγουρα μετράει διπλά, τόσο στην ουσία όσο και στην ψυχολογία πέτυχαν τα Μεγάλα Καλύβια, τα οποία επιβλήθηκαν στον Πυργετό με τον Δικέφαλο με 1-3.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από την αρχή του αγώνα και στο 5΄ο Φασούλας με ωραία εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Πρέκα να βγάλει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 7΄ ο Νικολούσιος εκτέλεσε το κόρνερ ο Παπαδόπουλος από καλή θέση αστόχησε στην τελική προσπάθεια.
Στο 11΄ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή και ο Παπανικολάου με ωραίο γυριστό σουτ «έγραψε» το 1-0.
Στο 14΄ο Φασούλας έκανε το σουτ και πάλι ο Πρέκας με υπερένταση έδιωξε κα πάλι σε κόρνερ.
Στο 21΄ όμως, οι αμυντικοί του Πυργετού δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και ο επιθετικός των Μ. Καλυβίων Οικονόμου «έκλεψε» την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά των Ιακωβάκη για το 1-1.
Στο 53΄ ωραία προσπάθεια και πάλι από τον Οικονόμου. «Κουβάλησε» την μπάλα πίσω από τον χώρο του κέντρου, κατάφερε να μπει στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Ιακωβάκης τον πρόλαβε πριν πλασάρει, χωρίς να αποκρούσει και ο Πατρίκαλος με προβολή έκανε το 1-2.
Στο 58΄οι παίκτες του Πάτρα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο έμπειρος επιθετικός Φασούλας εκτέλεσε το φάουλ ο Νικολούσιος «ξεχασμένος» στην μικρή περιοχή δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.
Στο 60΄ Οι Μεγαλοκαλυβιώτες κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Οικονόμου από τον Ψωμίδη. Ο Καρανίκας ευστόχησε για το τελικό 1-3.
Πυργετός (Πάτρας): Ιακωβάκης, Ντόκος, Παπαχρήστος, Ψωμίδης, Πάτρας, Παπαδόπουλος (46΄Παλαυρας), Πισκόϊας (70΄Καραλής), Δερμάνης, Φασούλας (75΄Κοθράς), Παπανικολάου 65΄Μπουλογεώργος), Νικολούσιος.
Μεγάλα Καλύβια (Πράπας): Πρέκας, Κωστόπουλος, Κάβουρας (72΄Γκοτσούλιας), Καραλής, Μακρής, Πατρίκαλος Γ, Οικονόμου (92΄Γιώτας),Καρανίκας,Κοτρώτσιος, Πατρίκαλος Φ (88΄Ζέρβας), Σαμψών (77΄Μπαζαγόρας)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ