26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στον τελικό του παιδικού της ΕΠΣΤ η ΑΕΤ

Η παιδική ομάδα της ΑΕΤ κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε και κέρδισε με 4-1 τα Μετέωρα στον ημιτελικό του παιδικού πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο της Μπαλκούρας.
Το παιχνίδι όπως δείχνει και το σκορ ήταν παράσταση για ένα ρόλο με την ΑΕΤ να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα και να χάνει πολλές ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Τα Μετέωρα έκαναν μακράν την χειρότερή τους εμφάνιση και δυστυχώς αυτό έγινε στον ημιτελικό.
Μπορεί στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος τα Μετέωρα να ήταν δεύτερα και η ΑΕΤ τρίτη, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά ήταν μεγάλη υπέρ της ΑΕΤ.
Η ΑΕΤ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ όταν ο Λουκάς με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία κάνοντας το 1-0.
Στο 20’ ο Παπανικολάου με μακρινό σουτ και πάλι στην ίδια γωνία διπλασίασε τα τέρματά της και δύο λεπτά αργότερα ο Φεφης κέρδισε την μπάλα από τον Τσιλίκη και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στην συνέχεια τα Μετέωρα προσπάθησα να αλλάξουν κάτι, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και τελικά μείωσαν με τον Μπερτέ στο 40’.
Στο δεύτερο μέρος οι Καλαμπακιώτες μπήκαν λίγο πιο δυνατά, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κατοχή μπάλας που είχαν όμως για μικρό σχετικά διάστημα.
Τα ηνία του αγώνα τα πήρε και πάλι η ΑΕΤ η οποία στο 58’ διαμόρφωσε με τον Φέφη το τελικό 4-1 και προκρίθηκε και πάλι ύστερα από τρία χρόνια στον τελικό.
Άψογη η διαιτησία του Χιώτη όπως και των βοηθών του Πέτσα και Καλογιρά.
Οι συνθέσεις των ομαάδων
ΑΕΤ: Βουσελάς, Τσιρώνας, Καΐκης, Μπαλαούρας (71’ Παπαγεωργίου), Ζήκος, Τσαρουχάς (64’ Κονόμη), Φέφης, Λουκάς (64’ Αλεξανδρής), Βλησσάρης (56’ Μαγκούτης), Παπανικολάου, Καραγεώργος (70’ Γκίνης).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Μποζοβίτης (46’ Μπαλατσός), Σιούλας, Ταραλάγκας, Ταμπάκου, Τσιλίκης, Κοτσλιάνος, Μπερντές (46’ Μισιρλής), Ζυγολάνης, Μίγια, Ταμπουράς

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ