20 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Συμμετοχή αθλητών του Ασκληπιού σε ποδηλατικούς αγώνες

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη αγώνας ανωμάλου δρόμου (mountain bike) στο χωριό Παύλιανη Φθιώτιδας το οποίο βρίσκεται στο βουνό Οίτη, ο αγώνας που έγινε συνώνυμο του πραγματικού και ανόθευτου mountain bike σε ένα περιβάλλον πανέμορφο αφού το βουνό της Οίτης είναι ένας από τους καλύτερα διατηρημένους εθνικούς δρυμούς της χώρας μας.
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε από την πλατεία του χωριού Παύλιανη και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 450 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες!
Η διαδρομή ήταν 35χ.λ.μ , δασική με μεγάλης διάρκειας ανηφόρες , κατηφορικά μονοπάτια που απαιτούσαν καλή τεχνική , ρυάκια και πολλές λακούβες με λάσπη.
Ο Στέφανος Βάσκος στην κατηγορία Ανδρών έκανε έναν δυνατό αγώνα αλλά ήταν άτυχος αφού είχε δύο πτώσεις και μηχανικό πρόβλημα στο σασμάν χάνοντας πολύτιμο έδαφος. Παρόλα αυτά μπόρεσε και συνέχισε τον αγώνα κατακτώντας την 5η θέση.
Άτυχος ήταν και ο Στέφανος Γώγος στην κατηγορία Ανδρών έχοντας πτώση σε κάποια κατηφόρα παθαίνοντας μικρό κάταγμα στο χέρι του με αποτέλεσμα να χάσει πολλές θέσεις. Όμως δεν το έβαλε κάτω και τερμάτισε στην 92η θέση αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

- Advertisement -

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

<> ΕΝΔΥΜΑΤΑ

HELLAS GOLD

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ