24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνέδριο εμπόρων με τρικαλινή εκπροσώπηση

Στις 25-26 και 27 Μαΐου υλοποιήθηκε το 3ο Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου με απόλυτη επιτυχία, στοχεύοντας στην Αρωγή, Στήριξη, με νέες μορφές Εμπορίου και επιχειρηματικότητας.
Με πανελλήνια εκπροσώπηση εμπόρων Συνδικαλιστών και Ευρωπαίων Κοινωνικών Εταίρων.
Έντονη και ουσιαστική ήταν η παρουσία των Τρικαλινών συνδικαλιστών. Προσκεκλημένος παραβρέθηκε και ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΟΕΣΘ κ. Ηρακλής Μπλουγούρας που τιμήθηκε για την πολύχρονη ανιδιοτελή συνδικαλιστική του δράση σε όλες τις βαθμίδες του εμπορικού συνδικαλισμού καθώς και για την καθοριστική του παρέμβαση στη δημιουργία της ΕΣΕΕ και την ανάπτυξη του εμπορίου στην Ελλάδα, με την ανώτερη διάκριση της Τριτοβάθμιας Οργάνωσης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Η τιμητική διάκριση αντιστοιχεί σε γνήσιο «πάπυρο με τον αρχαίο όρκο των εμπορίου» και του επιδόθηκε ενώπιον του Συνεδρίου. Την επίδοση έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάτρας με την παρουσία του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Κορκίδης έχει ιδιαίτερους δεσμούς και πολλούς φίλους στα Τρίκαλα.
Πρόσφατα παραβρέθηκε στα Τρίκαλα ως ομιλητής σε μια επιτυχημένη εκδήλωσε με τις ιδιότητες του Προέδρου της ΕΣΕΕ και του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή.

- Advertisement -

Από το γραφείο του Επίτιμου Προέδρου της Ο.Ε.Σ.Θ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ