28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνεδρίασε χθες η Δημοτική Ολομέλεια του ΚΙΝ.ΑΛ. στα Τρίκαλα-αντιδράσεις για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ (2 βίντεο-φωτό)

Με απόλυτα δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι (Σάββατο 10-11-2018) σε ξενοδοχείο της πόλης μας, η Δημοτική Ολομέλεια του Κινήματος Αλλαγής, την οποία συγκάλεσε η Νομαρχιακή του Κινήματος.

- Advertisement -

Βεβαίως υπήρξαν και διαφωνίες, κυρίως για την καθαρή πρόταση  που έκανε ο π. Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εάν θέλουμε να πάμε καθαροί (σαν Κίνημα Αλλαγής), υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατεβάσουμε ούτε ψηφοδέλτιο…”.

Ο κ.Λάππας έφερε το παράδειγμα συμφωνίας που υπάρχει ήδη για συνεργεία στις άλλες Θεσσαλικές πόλεις. Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις κυρίως παλιών στελεχών του Κινήματος και όχι των νέων!

Πρόταση του Γραμματέα κ. Γιώργου Μανώλη ήταν να απλουστευτούν οι διαδικασίες ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Τρικκαίων ο οποίος θα προέρχεται από τα σπλάχνα του Κινήματος και όλοι μαζί μετά να στηρίξουν το πρόσωπο αυτό, το οποίο θα αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη συνεργασία άλλων κομματικών δυνάμεων εκτός κινήματος. Πιθανό η ανάδειξη του προσώπου αυτού να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση της Δημοτικής παράταξης Λάππα. Στη συνεδρίαση ήταν και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, Ντιντή, Σπαθής, Κρεμμύδας.

Φανερή ήταν όμως η “σύγκρουση” μεταξύ Λάππα και Σπαθή ή οποία μεταφέρθηκε και στο ραδιόφωνο στη συνέντευξη του κ. Σπαθή στο Ράδιο Ζυγός. Όπως επίσης γνωστή είναι και διαφωνία σε πολλά θέματα μεταξύ Λάππα και Χρύσας Ντιντή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ενδεχόμενη εκλογή τους ή μη στην επόμενη συνεδρίαση και μάλλον τελική της Δημοτικής Ομάδας.

Ξεκάθαρος ο κ. Κώστας Κρεμμύδας ο οποίος δήλωσε πως θέλει να είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος που θα προκύψει από τις διαδικασίες επιλογής, πάντα με τη στήριξη και του ΚΙΝ.ΑΛ.

Το trikalaola.gr κατέγραψε σε αποκλειστικό βίντεο σχεδόν όλη τη χθεσινή συνεδρίαση.

Δείτε τα δύο βίντεο (1ο και 2ο μέρος) και τις φωτογραφίες.

ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟ:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ