22.4 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συνταγή δροσερού Γιαουρτοζελέ

Υλικά:

Για 4-5 μερίδες

- Advertisement -

1 Morfat Creamy

1 φάκελο Morfat ζελέ φράουλα

60γρ ζάχαρη (6 κουταλιές σούπας)

Μισό κεσεδάκι γιαούρτι (100γρ)

100γρ Τριμμένο μπισκότο

Λίγες φράουλες (5τμχ)

400γρ νερό (2 φλυτζ.τσαγιού)

Εκτέλεση:

Ετοιμάζετε τον ζελέ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 200γρ βραστό νερό. Μόλις διαλυθεί προσθέτετε 200γρ κρύο νερό, συνεχίζετε να ανακατεύετε και το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες. Παίρνετε τα ποτήρια και βάζετε λίγο σπασμένο μπισκότο στην βάση τους. Χτυπάτε το Morfat Creamy, την ζάχαρη και το γιαούρτι για 10 ́ (3η ταχύτητα). Βάζετε στο ποτήρι λίγη από την κρέμα με σακούλα ζαχαροπλαστικής. Κόβετε το μισό παγωμένο ζελέ σε κομματάκια και βάζετε από λίγο στα ποτήρια πάνω από την κρέμα. Επαναλαμβάνετε με τριμμένο μπισκότο και κρέμα. Χτυπάτε στο multi το υπόλοιπο ζελέ με λίγες φράουλες και το τοποθετείτε σαν γαρνίρισμα πάνω από την 2η στρώση κρέμας.

πηγη:http://morfat.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ