13.9 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα Μετέωρα πήραν το ντέρμπι της Καλαμπάκας ΦΩΤΟ

Τα Μετέωρα κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση νίκησαν εκτός έδρας το Καστράκι με 3-1 σε παιγνίδι που έγινε για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Πριν την έναρξη του παιγνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Μπαούτη που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες. Ο εκλιπώντας ήταν παλαιός ποδοσφαιριστής του Καστρακίου, ενώ είχε διατελέσει και μέλος παλαιότερων διοικητικών συμβουλίων.
Επίσης στον πάγκο των Μετεώρων ήταν μόνο ο συνεργάτης του Θεόδωρου Καραγιάννη, Λεωνίδας Σακελλαρίδης καθώς ο προπονητής των Μετεώρων ήταν στην Κρήτη λόγω θανάτου ενός συγγενικού του προσώπου.
Στο 4’ ο Σ. Αλμπάνης βρήκε τον Βουλτσίδη σε θέση φορ κι αυτός με συρτό σουτ έκανε το 0-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (8’) ο Λίτσιος από πλάγια θέση ξέφυγε μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ κι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι έγινε το 0-2.
Στο 10’ από γύρισμα του Βουλτσίδη ο Τσιαντούλας παραλίγο θα πετύχαινε αυτογκόλ, ενώ στο 26’ ο Γραβάνης κέρδισε πέναλτι από τον Σκρέκα. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα μειώνοντας σε 1-2.
Στο 34’ σουτ του Ε. Μπαούτη απόκρουσε εκπληκτικά ο Βλαχάβας σε κόρνερ, ενώ στο 45’ πλασέ του Σακελλαρίδη έδιωξε πάνω από την γραμμή της εστίας του Καστρακίου ο Γιάννης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κεφαλιά του Γκόβαρη στο 48’ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 64’ από πάσα του Βουλτσίδη ο Σακελλαρίδης με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, ενώ στο 74’ πλασέ του Βουλτσίδη έδιωξε και πάλι πάνω από την γραμμή ο Γιάννης.

- Advertisement -

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ