19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα Μετέωρα στον θρόνο τους, το πάλεψε η Πηγή (90 ΦΩΤΟ, 1ο μέρος)

Δεν είναι είδηση, τα Μετέωρα για μια ακόμη φορά στην ιστορία τους κυπελλούχος για την ΕΠΣ Τρικάλων, κερδίζοντας με 4-1 την Πηγή, στον τελικό για την σεζόν 2018-19 που έγινε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν το λογικό και αδιάσειστο φαβορί στον τελικό αφού είχε απέναντί της και την πρωτάρα Πηγή την οποία κέρδισε τελικά με 4-1 σε ένα ματς που έγινε υπό βροχή και είχε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως και για την Πηγή ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ήταν στον τελικό και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.
Τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ στο 31′ με το έξοχο πλάσε του Σκόνδρα και με το 1-0 έβαλαν βάσεις επικράτησης από το α’ ημίχρονο. Ωστόσο στο 68′ ο Κιάκος έκανε το 2-0 , αλλά η Πηγή απάντησε άμεσα και μείωσε στο 72 με την προσπάθεια του Δασιου . Προς στιγμή όλοι πίστεψαν πως θα γίνονταν ντέρμπι , όμως στο 78 ο Σkόνδρας πέτυχε και το 3-1 ς και από εκεί και μετά όλα ήταν εύκολα για την ομάδα του Τσουκαλίδη που σφράγισε την κατακτηση του κυπέλλου με το τρίτο γκολ του Σkόνδρα στην εκπνοή του αγώνα όταν και διαμορφώθηκε το 4-1
Το παιχνίδι σφύριξε ο κ. Πέτσας, που δεν είχε κανένα πρόβλημα. με βοηθούς τους κ.κ. Αλεξόπουλο, Παπαγεωργόπουλο. 4ος διαιτητής ο κ. Ζήσης Βασίλης. Κίτρινη κάρτα είδε ο Μπέτσας της Πηγής
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μετέωρα (Γιώργος Τσουκαλίδης): Γεωργίου, Γεωργάκης, Ιωαννίδης (87′ Γρηγορίου), Ζήσης, Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου (85′ Πολυζόπουλος), Σκόνδρας, Κιάκος, Λίτσιος (89′ Φωτίκας), Μαρούδας (68′ Ιωάννου)
Πηγή (Σπύρος Ευαγγέλου): Παπαδόπουλος, Δασσιός, Τεντολούρης, Ντόσας, Μαγουλιώτης, Κατσάρας (46′ Δημητρίου), Λεγάκης (72′ Αλεξόπουλος), Μπέτσας, Λάππας (65′ Φλωρόπουλος), Ματζώρος (85′ Παπαθανασίου), Ξαγαράς Αθ.
*Θα ακολουθήσει σε βίντεο όλος ο τελικός. Ενώ από τον Νίκο Σαλέπη υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τις απονομές και το παρασκήνιο του τελικού.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ