Υλικά
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
500 ml γάλα πλήρες
Για την πανακότα λευκής σοκολάτας
- Advertisement -
250 γρ. λευκή κουβερτούρα ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
7 γρ. σκόνη ζελατίνης (2 ½ κ.γλ. περίπου)
2 κ.σ. κρύο νερό
Για την πανακότα σοκολάτας γάλακτος
250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
7 γρ. σκόνη ζελατίνης (2 ½ κ.γλ. περίπου)
2 κ.σ. κρύο νερό
Για την πανακότα μαύρης σοκολάτας
250 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
4 κ.σ. ζάχαρη
7 γρ. σκόνη ζελατίνης (2 ½ κ.γλ. περίπου)
2 κ.σ. κρύο νερό
1 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκο + 1 κ.σ. ζάχαρη * (προαιρετικά: Σε περίπτωση που η πανακότα μαύρης σοκολάτας δεν διαφέρει χρωματικά από την πανακότα σοκολάτας γάλακτος!)*
Για την βάση μπισκότου
24 μπισκότα Oreo χωρίς την γέμιση
115 γρ. λιωμένο βούτυρο
Για την ganache σοκολάτας
120 γρ. κουβερτούρα (κλασική) ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
120 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Για τη διακόσμηση (προαιρετική)