23.3 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φινάλε χωρίς ενδιαφέρον για τον ΑΟΤ1963

Τυπική διαδικασία έχει το πρωτάθλημα – εδώ και αρκετές αγωνιστικές – για τον ΑΟΤ1963. Η τρικαλινή ομάδα μπήκε με φιλοδοξίες ανόδου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν είχε το βάρος να φτάσει στον στόχο.
Έτσι η 4η θέση είναι η ψηλότερη που μπορεί να φτάσει. Απομένουν ακόμη δυο παιχνίδια, αφού την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να κάνει το ρεπό. Η ήττα από την Λαμία ανήκει στο παρελθόν και ήδη ο Τάσος Μπεριτζάς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Αγιά. Είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ το πρωτάθλημα θα κλείσει με το εντός κόντρα στην Χαλκίδα.
Η Αγιά είναι η ομάδα που καίγεται για τη νίκη, αφού δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και έτσι απέναντι στην αδιάφορη τρικαλινή ομάδα, όσο αφορά την βαθμολογία θα παλέψει για τη νίκη.
Από την άλλη ο ΑΟΤ63 θα παίξει για το γόητρο και μόνο. Από εκεί και πέρα η διοίκηση βλέπει το μέλλον, αφού η φετινή σεζόν ήταν εξαιρετικά δύσκολη και αν δεν αλλάξουν πράγματα – και κυρίως το όνομα – δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για την ομάδα αυτή, αφού η αδιαφορία του κόσμου είναι άνευ προηγούμενου…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ