Συστατικά
- 100 γρ. καλής ποιότητας σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια,
- 100 γρ. καλής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος σε κομματάκια,
- 100 γρ. καλής ποιότητας λευκή σοκολάτα σε κομματάκια,
- 500 γρ. φράουλες, ξεπλυμένες και στεγνωμένες.
Βήματα
- Βήμα 1
Βάζετε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του να αγγίζει στο νερό (μπεν-μαρί) και τη λιώνετε ανακατεύοντάς την κάθε τόσο με μεταλλικό κουτάλι.
- Advertisement - - Βήμα 2
Την αδειάζετε (αν θέλετε) σε ένα μπολ για σερβίρισμα και επαναλαμβάνετε το ίδιο με τα άλλα δυο είδη σοκολάτας.
- Βήμα 3
Βάζετε τα μπολ με τις φράουλες σε ένα δισκάκι, προσθέτετε πιρουνάκι ή οδοντογλυφίδες και σερβίρετε αμέσως.
- Βήμα 4
Ο καθένας καρφώνει μια φράουλα και τη βουτά στη σοκολάτα.
- Βήμα 5
Ένα πανεύκολο, πολύ πρακτικό και πολύ ρομαντικό επιδόρπιο της τελευταίας στιγμής, που αρέσει σε όλους.