Υλικά
1 κιλό χωριάτικα πικάντικα λουκάνικα
Για την σάλτσα μουστάρδας
1/3 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon ή απλή
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτ. σούπας ξίδι
1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο
- Advertisement -
Διαδικασία
Ετοιμάζετε το γκριλ να κάψει και τοποθετείτε τη σχάρα στη μεσαία σκάλα.
Χαράζετε λίγο τα λουκάνικα σε 2-3 μεριές και τα ψήνετε στο γκριλ γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές μέχρι να ψηθούν (περίπου 10-12 λεπτά).
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας και τη σερβίρετε σε μπολ δίπλα στα ψημένα λουκάνικα.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος – Food styling: Elena Jeffrey