22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χωριάτικα λουκάνικα στο γκριλ με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά
1 κιλό χωριάτικα πικάντικα λουκάνικα
Για την σάλτσα μουστάρδας
1/3 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon ή απλή
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτ. σούπας ξίδι
1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο

- Advertisement -

Διαδικασία
Ετοιμάζετε το γκριλ να κάψει και τοποθετείτε τη σχάρα στη μεσαία σκάλα.

Χαράζετε λίγο τα λουκάνικα σε 2-3 μεριές και τα ψήνετε στο γκριλ γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές μέχρι να ψηθούν (περίπου 10-12 λεπτά).

Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας και τη σερβίρετε σε μπολ δίπλα στα ψημένα λουκάνικα.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος – Food styling: Elena Jeffrey

olivemagazine.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ